Ne ju mbështesim për të arritur një optimum të kursimit të ajrit të ngjeshur (kompresuar), një reduktim të ndjeshëm të nivelit të zhurmës dhe një përmirësim të procesit në përputhje me të gjitha rregulloret e sigurisë rregullatore zyrtare. Bisedoni me ne për aplikimin tuaj individual – ne do t’ju këshillojmë:

Radu Pavalache

Ekrem Avdyli

Tel. + 49 81 91 / 91 51 19 -23
ekrem.avdyli@eputec.de

Ne jemi të lumtur t’ju mbështesim me:

  • Planifikimi, konfigurimi dhe instalimi i sistemeve ajrore të ngjeshura (kompresuar)
  • Pajisjet e kreditimit për testim
  • Hartime të veçanta për kërkesat tuaja specifike
  • Këshillat teknike të sigurisë dhe vlerësimi i kërkesave